1/1

Стационарни термокамери M300

Новата серия FLIR M300 термoкамери поставя нов стандарт за безопасна морска навигация и информираност за ситуацията. Прилагайки подобрена технология за стабилизиране на високоефективните цветни, топлинни или многоспектрални изображения, морските камери от серия M300 осигурявят изключителна картина и в най-лошите условия.

Три уникални комбинации от сензори дават на капитаните пълен контрол върху това, което виждат.

Серията M300 прави навигацията през нощта по-безопасна и по-малко стресираща. FLIR  дава на капитаните възможност да виждат ясно в пълна тъмнина, ярка светлина и лека мъгла. Термо изображенията разкриват фини температурни разлики, и за да ги разбере всеки не се изисква обучение. Технология на FLIR камерите е доказана животоспасяваща, тъй като се използват от хиляди военни, спасителни служби и търговски цели всеки ден за навигация, избягване на сблъсъци, откриване на заплахи и мисии за търсене и спасяване.

В комбинация с изключителния Raymarine Axiom®, M300 използва технологията FLIR Color Thermal Vision. Тя наслагва детайлите от цветно изображение върху термо картината, а това позволява на капитаните да идентифицират по-точно навигационните средства и други плавателни съдове в термо изображението за най-безопасна навигация и осведоменост.

CLEARCRUISE™ Технология за допълнителна реалност

M300 серията в коминация с Raymarine Axiom® предлага ефективност от следващо ниво с подобрения на Raymarine ClearCruise ™ Augmented Reality, който предоставя добавена реалност на изображението от IP камерата директно върху AXIOM. 

 

ClearCruise AR прави навигацията още по-безопасна, показвайки AIS цели, графични обекти и точки на върха на видео в реално време от всяка камера M300.

Серията M300 поставя нов стандарт за безопасна морска навигация и информираност за ситуацията, предлагайки пет различни модела, за да попълни различните нужди на клиентите.

  • M300C IP Lowlight камера, която осигурява изображения с висока разделителна способност и използва 30-кратно оптично увеличение за наблюдение на далечни цели.

  • Специализираните термо камери M332 и M364  с отлична видимост в пълен мрак, ослепителни отблясъци и лека мъгла.

  • M364C и M364C-LR комбинират цветни и термо сензори, използвайки FLIR Color Thermal Vision and MSX® технология. Това е технология, която наслагва детайлите от цветно изображение върху термо картината, а това позволява на капитаните да идентифицират по-точно навигационните средства и други плавателни съдове в термо изображението за най-безопасна навигация и осведоменост.

1/1

M300 Color Night Vision

M300 Lowlight изображение

M300 термо изображение

Сравнителна таблица на моделите:

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434