top of page

Mорска термална мониторна система FLIR AX8

Дали плавате по работа или на почивка,  Ви е нужна увереност, че ще се отидете и ще се върнете благополучно.

 

Дори и в най-добри условия внезапена механична повреда може да Ви остави приковани на едно място.

 

Но сега високотехнологичната морска термална мониторна система Flir AX8 може да Ви държи в течение за положението в машинното отделение и да Ви сигнализира при възникване на потенциални проблеми, следейки температурата на двигателя, изпускателния колектор или даже валовите лагери, които са от критично значение.

Твърд капак на двигател

Изпускателен колектор на двигателя

Горивен маркуч

AX8 е с вградена камера Lepton –това е най-съвременната микро-термокамера на Flir, която ‘вижда’ топлината и Ви позволява визуално да отбелязвате горещите точки. Чрез анализиране на температурата и топлинната картина Вие можете да определите, дали трябва да вземете незабавни мерки или можете да изчакате, за да проучите проблема и след това да действате.

 

Мониторната система AX8 включва ярка светодиодна лампа, която помага за осветяването на тъмните машинни отделения. Освен това може да използвате опцията (frequency exclusivе 1:25) MSX, за да обедините видеото от две камери за още по-висока детайлност, също така да запишете видео и да правите екранни снимки за по-късно преглеждане, като за максимален обхват можете да свържете до осем AX8 камери на Flir.

Захранвана от операционната система на LighHouse, AX8 се свързва с мултифункционалните дисплеи на Raymarine и изпраща звукови и визуални сигнали, когато температурата надвиши зададени стойности. Със сензорния екран Hybirdtouch на Raymarine, Вие лесно можете да преминавате от визуален към термо режим.

 

Така можете да намерите проблемните зони, преди те да доведат до повреда или нужда от скъп ремонт.

AX8 е лесна за монтиране и предлага избор от три различни крепежа в зависимост от Вашите нужди. С AX8 можете да настроите персонални зони за следене, използвайки Вашия лаптоп и лесно използваемия софтуер за пълна персонална инсталация.

С морската термална мониторна система Flir AX8 Вие ще придобиете изцяло нова картина за машинното отделение на Вашия плавателен съд и ще се наслаждавате на още по-голямо спокойствие когато сте на вода.

 

 

Спецификации:

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434

bottom of page