top of page

Raymarine AXIOM 2 PRO Series Мултифункционални Fluid-Touch & Hybrid-Touch Дисплеи
9", 12.1" и 15.6" мрежови дисплеи 

Когато пътувате в открития океан, единственото нещо, което е предвидимо, е неочакваното. Но когато разполагате с инструменти, които ви осигуряват максимална информираност, то ще сте готови за всичко, което природата ви поднася.

Axiom 2 PRO е най-новият и най-мощният картограф от фамилията на Axiom и който някога Raymarine са разработвали. Новият дисплей „всичко в едно“, предоставя плавно и изключително интуитивно навигационно изживяване. Axiom 2 PRO работи с най-новата операционна система LightHouse 4 и се интегрира с усъвършенствана навигационна мрежа Raymarine, която включва радар, автопилот и карти на Lighthouse, както и технологията за термално нощно виждане на FLIR.

СИЛА, КОЯТО ПРЕОДОЛЯВА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ

Стартирането е още по-бързо с модернизираният мощен  шестядрен процесор на Axiom 2 PRO, който позволява по-бързо превъртане на картите, незабавна реакция и възможност за стартиране на множество приложения едновременно.

Насладете се и на по-бърза, безпроблемна интеграция на GPS, сонар, радар и видео благодарение на супер интуитивната операционна система LightHouse.

29-best-marine-electronics-2023-navigation-sonar-raymarine-axiom-2-pro-chart-plotters.jpg

ГОТОВ ЗА ВСЯКАКВИ УСЛОВИЯ

Axiom 2 PRO разполага с по-ярък дисплей HydroTough, който е по-добър при отблъскване на вода чрез ново олеофобно стъкло, разработено ексклузивно за серията осигурявайки на потребителите надеждно управление на сензорния екран при всякакви условия.

Рекалибриран автоматичен сензор за светлина автоматично ще регулира яркостта на екрана, за да отговаря на условията и ще предпазва акумулаторите от излишно изчерпване, като намалява мощността, когато не е необходима.

Най-новата серия на Raymarine AXIOM 2 PRO има  клавиатура отдясно на екрана, като Raymarine направи промени в бутоните и въртящият контролер в отговор на отзивите на клиентите, за да направи навигацията на екрана по-ясна. Също така и има подобрения и на силиконовия капак, който осигурява достъп до слота за MicroSD карта. Клавиатурата обикновено се използва в тежки условия, където навигацията чрез сензорния екран не е толкова лесна, така че Raymarine въведе набор от сменяеми от потребителя бутони, които ще позволят на собствениците да сменят или персонализират екраните си.

Axiom 2 PRO вече взаимодейства с повече сателити, за да осигури много по-точно местоположение за потребителите. Устройството ще съхранява повече точки с удвоената вградена памет. От 32GB в предишната серия на 64GB сега. Освен това по-голямата памет позволява на потребителите да изтеглят повече приложения, които подобряват начина им на използване на устройството.

Новата гама Axiom 2 PRO също е по-удобна за аудио и видео като разполага с микро HDMI порт, така че аудио и видео да могат да бъдат прехвърлени към отдалечен екран. Освен това има стерео RCA портове за интегриране с аудио система.

ЕДИН ДИСПЛЕЙ С БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ
БЕЗКРАЙ1_edited.png

Октрийте повече

Създадени от официални източ-ници на хидрографски карти, можете да се доверите на Light House Charts за максимална четливост, интуитивна навигация и превъзходно качество.

БЕЗКРА4_edited.png

Вземайте по-разумните решения

Добавете IP камера CAM300 и сензор за добавена реалност AR200 ClearCruise. Вижте AIS цели, точки и обекти на карта, насложени върху видео с висока разделителна способност.

БЕЗКРАЙ2_edited.png

Надградете вашата осведоменост

Добавете радар Quantum 2 или от-ворен радар Cyclone и навиги-райте по-безопасно с доплерово проследяване на целта и наслаг-ване на радар/карта.

БЕЗКРА5_edited.png

Разширена интеграция на двигателя

Свържете към двигатели, съвместими с NMEA2000 или изпитайте разширена интеграция с двигатели Mercury SmartCraft и Yamaha Command Link.

БЕЗКРА3_edited.png

    Превърнете нощта в ден

Термокамерите на  FLIR и Axiom 2 Pro превръщат нощта в ден, като ви осигуряват безопасност, за да можете да плавате с увереност.

 

БЕЗКРА6_edited.png

Стриймвайте, гледайте и слушайте

Гледайте в реално време Netflix и Spotify, свързвайте се и управлявайте морските аудио системи Fusion, JL Audio и Rockford Fosgate или гледайте Axiom 2 PRO на големия екран с HDMI изход.

По-интелигентното управлвние

смарт1.webp

Останете свързани

Добавете рутера YachtSense Link и поддържайте вашата система свързана на борда и извън него с мобилното приложение RAYMARINE.

смарт2.webp

AXIOM на вашият смартфон

Вграденият Wi-Fi ви позволява да преглеждате и контролирате Axiom 2 PRO на вашия телефон или таблет с мобилното приложение Raymarine.

смарт3.webp

    Правете повече с LightHouse Apps

Разширете възможностите на нашия Axiom 2 PRO с приложения на трети страни от нашите морски партньори.

Предлагат се три размера дисплеи, като всеки размер има по два модела :

bottom of page