top of page

NEW YachtSense Ecosystem

Вашата смарт лодка

​Производителят на морска електроника Raymarine представи YachtSense Ecosystem, интелигентно решение за мониторинг, което дава на плаващите контрол върху оборудването на Raymarine и навигационни системи от техните мобилни устройства, както на борда, така и извън него.

YachtSense Ecosystem е разделена на три елемента:

  • Морски мобилен рутер YachtSense Link

  • Модулна система за цифрово управление YachtSense Digital Control System 

  • Приложението RAYMARINE

Мобилен рутер YachtSense Link

В сърцето на YachtSense Ecosystem е новият морски рутер YachtSense Link, носител на награда DAME мрежов рутер с 4G мобилна широколентова връзка.

YachtSense Link е многофункционален морски мобилен рутер, оборудван с Raynet Ethernet портове, мобилна широколентова свързаност и вграден Wi-Fi.

YachtSense Link позволява на екипажа и семейството да свързват Axiom® дисплеи, телефони, таблети и компютри към унифицирана бордова мрежа.

YachtSense Link автоматично превключва между Wi-Fi на яхтеното пристанище и мобилни мрежи, за да гарантира, че сте винаги свързани.

 

Комбинирайте YachtSense Link с мобилното приложение RAYMARINE за отдалечен достъп до вашата Raymarine мрежа и се насладете на допълнителната сигурност на дистанционното наблюдение на кораби GeoFence. YachtSense Link също разполага с нисковолтови цифрови канали за превключване / наблюдение за управление и наблюдение на бордови електрически устройства като помпи, батерии, осветление и др.

 

-FWEBP-S1440.webp

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434

bottom of page