top of page

Продукти / Сервизни дейности и услуги

Сервизни дейности, техническо обслужване и услуги

Шиптехникс ЕООД се занимава се с доставка и поддръжка на корабно и яхтено радио свързочно и навигационно оборудване.

Безотказната работа на навигационната апаратура е ядрото на нашата работа. 
Ние предлагаме широка гама дейности по сервизирането на навигационната апаратура. Нашият професионализъм и добре обучен технически персонал ще ви помогнат с бърза и точна експертна оценка. Предлагаме и мобилен сервиз, който ви посещава без значение в коя точка на света се намирате за монтаж на апаратура, дефектация или техническо обслужване. Мобилният ни сервиз е оборудван с всички необходими инструменти и резервни части , като се стараем да отстраним повредата с едно посещение , спестявайки ви пари и ценно време.
 
Морско спокойствие за вас
Raymarine предлага на своите клиенти  изключителна гаранция и техническа поддръжка, като можете да удължите безплатно стандартната гаранция от две години на три,  чрез простото действие за регистриране на вашия нов продукт онлайн тук в срок от 90 дни от покупката :  https://www.raymarine.com/service-and-support/product-registration.html

Имате въпроси?
Обадете ни се : 052 306 434 
Екипът за поддръжка на продукти на Шиптехникс има отговорите, от които се нуждаете. Попитайте ни за инсталирането, експлоатацията, отстраняването на неизправности и почти всичко друго, за което се сетите. Можем също така да ви помогнем да изберете най-добрата комбинация от продукти и аксесоари на Raymarine, за да направите вашето прекарване на лодка по-приятно.
 
Сертифициране и техническа поддръжка на спасително оборудване 
Шиптехникс притежава всички необходими сертификати и техника, за да тества и сертифицира вашето спасително оборудване, като EPIRB, AIS, VHF и др.
 
 

bottom of page