top of page
-FWEBP-S19201.webp

Цифрово управление

Изберете подкатегория

Свързани, забавлявани и информирани, когато сте на вода.

​Днешните лодки са по-усъвършенствани от всякога, предлагат нива на автоматизация и информация, които правят времето ви във водата по-безопасно, по-лесно и по-забавно. Raymarine предлага най-добрия пакет от решения, за да сте свързани, забавлявани и информирани, независимо дали сте на път, на пристанището или просто сте си  вкъщи. Най-хубавото от всичко е, че технологиите за цифрово управление на Raymarine са гъвкави и могат да се разширяват, така че да са подходящи за работа с всяка лодка.

DigitalSwitching-Banner-Models-New.png

Digital switching

Yachtsense™ е усъвършенствана цифрова система за управление, предоставяща пълeн контрол на електрическите системи на кораба.

Модулният дизайн и водещите в индустрията функции за безопасност представляват бъдещето на морската автоматизация.

yysw348421.jpg

​Апликации

Бъдете винаги свързани!

Приложенията Raymarine ви позволяват да превърнете  мобилните си устройства във ваш спътник по време на плаване и не само. Можете да свържете и наблюдавайте вашата лодка от разстояние с YachtSense направо от мобилното си устройство.

YachtSense-Total-Command-Group.png

NEW YachtSense Ecosystem

YachtSense Ecosystem на Raymarine е решение за бордово и дистанционно наблюдение. To дава на собствениците без никакво усилие контрол над тяхното оборудване Raymarine и плавателна система чрез мобилно устройство.

В сърцето на YachtSense Ecosystem е новият морски рутер YachtSense Link.

raymarine-yachtsense_1.jpeg

Интерфейс

Наблюдавайте данните от вашия двигател, алтернатор, горивни танкове или други сензори на екраните на Raymarine или други NMEA съвместими устройства посредством универсалните интерфейсните блокове на Actisense.

bottom of page