top of page

Метеостанции

 Mетеостанциите от WX серията на AIRMAR са единствените , които съчетавaт до седем сензорa в едно компактно устройство, осигуряващи информация за всички промени във времето. Тези измервателни сензори "всичко в едно" измерват скорост и посока на вятъра, налягане, температура на въздуха, относителна влажност, температура точка на оросяване и фактор на вятъра. С допълнителните вграден компас и GPS (налични в 150WX модел), могат да бъдат изчислявани и  истинската скорост и посока на вятъра UV стабилизираният, компактен корпус е напълно водоустойчив, както устойчив на химикали и слънчева светлина.

Метеостанци станция WX-200 AIRMAR - e устройство, което незабавно информира за всека промяна във времето. Измерва скорост и посока на вятъра с помощта на четири ултразвукови преобразуватели. Отличителна черта на този тип WX AIRMAR станцията е липсата на движещи се части, което го прави издръжлив и надежден.
 Вградения WAAS GPS-приемник и триосен компас Solid State измерват посоката и скоростта на вятъра, без да е необходимо свързване на допълнителни сензори. В допълнение, WAAS GPS-приемникът предоставя всички необходими данни за навигация и може да се използва като основна GPS-антена за мултифункционален дисплей или картограф.

 Отличителна черта на 200 Airmar WX-може да се каже и динамична точност на проследяване - (най-добър в клас) 2 °. Уникалността на WX-200 е, че работата в екип с 3D акселерометър и жироскоп дава възможност да се определи действителната скорост и посоката на вятъра, дори при накланяне до 30 °.

Основни характеристики:

bottom of page