1/1

Автопилоти

 

С появата на системите за автопилот Raymarine Evolution елиминира необходимостта от сложна настройка и калибриране. След инсталирането на автопилот Raymarine Evolution е веднага готов за употреба. Благодарение на интелигентен сензор EV, автопилот, автоматично се адаптира към характеристиките на плавателния съд.

Покриване на изискванията на сериозния мореплавател

 

Можете да се насочите директно към точка от мултифункционалния си дисплей, да заключите курса на даден ъгъл на вятъра или просто да зададете курс за управление, използвайки най-пълноценно SeaTalk и NMEA съвместимостта на устройствата.

 

Магнитният компас е отделен от задвижващия механизъм за по-добра точност. Управляващият блок може да бъде монтиран там, където ви е най-удобно и имате лесен достъп. Използван от някои от най-добрите световни едноръки мореплаватели, румпелните автопилоти на Raymarine покриват изискванията и на най-сериозните моряци.

 

При избирането на автопилот винаги трябва да се вземе под внимание, че дадените стойности от произвдителя за водоизместимост са с 20% по-малко от посочените след натоварване на кораба (екипаж, спасително оборудване , гориво, вода и др.).

Характеристика на моделите:

С появата на автопилотите Raymarine Evolution се елиминира необходимостта от сложна настройка и калибриране. След инсталирането на автопилот Raymarine Evolution той веднага е готов за употреба. Благодарение на интелигентен сензор EV, автопилотът, автоматично се адаптира към характеристиките на плавателния съд.

Насладете се на лесното управление на вашия плавателен съд използвайки автопилоти Raymarine Evolution. Монтажа на всеки един от тях е с идеална комбинация от сензор, блок за управление, дисплей  и подходящия задвижващ механизъм.

Дисплеите за контрол на автопилота - е вашият автопилот интерфейс, който позволява да се движите. За ръчно управление, можете да използвате специален джойстик.

Безжичното дистанционно за управление на автопилот ще ви позволи да получавате информация за навигация от всяко място на кораба и по всяко време.