top of page

Автопилоти

Съзтезание, круиз или роболов - автопилотите на Raymarine поемат управлението

Aко търсите нов автопилот за вашата лодка, независимо дали става въпрос за автопилоти в пилотската кабина или за бордови автопилоти, няма нужда да търсите повече. Тук, разполагаме с богат избор от морски автопилоти от водещата марка, в производството на морска техника Raymarine. Имаме и богат избор от аксесоари за автопилот, за да гарантираме, че сте подготвени за всяка ситуация.

С появата на системите за автопилот Raymarine Evolution елиминира необходимостта от сложна настройка и калибриране. След инсталирането на автопилот Raymarine Evolution е веднага готов за употреба. Благодарение на интелигентен сензор EV, автопилот, автоматично се адаптира към характеристиките на плавателния съд.

Кулминацията на Raymarine експертите, FLIR отдела по развойни науки, и напреднала технология в самолетната индустрия, се преплита в алгоритмите на Evolution Ai™ предоставяйки ново ниво на прецизен автопилотен контрол.

Стандартните автопилотни системи се състоят от три основни компонента: курсов компютър / блок за управление, задвижващ механизъм и управляваща магнитна глава.

raymarine_autopilota_ev-100_sail_pack-re

EVOLUTION AI™ – AUTOPILOT INTELLIGENCE


С появата на автопилотите Raymarine Evolution се елиминира необходимостта от сложна настройка и калибриране. След инсталирането на автопилот Raymarine Evolution той веднага е готов за употреба.

Благодарение на интелигентен сензор EV, автопилотът, автоматично се адаптира към характеристиките на плавателния съд.

Автопилотите Evolution управляват толкова точно, че могат да спестят гориво и да ви заведат по-бързо до вашата дестинация.

SmartControllers.jpg
NewControlHeads.jpg

Допълнете вашият автопилот Evolution с дисплей за управление на автопилот. Новите цветни дисплеи p70s и p70Rs са с голям екран, ярки и изключително лесно използваеми благодарение на LightHouse от Raymarine. Само с 3 стъпки ще бъдете готови за минути.

Смарт дистанционни - Wireles контрол на борда. Имайте пълен контрол върху борда на вашия автопилот Raymarine с безжичте дистанционни на Raymarine.

HydrualicDrive.jpg

Задвижващите механизми са интерфейса на кормилната система на вашия кораб, за да ви държат в правилния курс. Raymarine разполага с широка гама от задвижващи механизми, за да съответстват на всички видове кормилни системи - Evolution Автопилоти имат хидравлични, механични и електрически задвижващи механизми според вида на рулевата.

images.png
FollowOnTiller-removebg-preview.png
New-ACU-150.jpg
images.jpg

NEWПредставяме ви най-новия аксесоар на Raymarine контролерът за автопилот Follow On Tiller. Той ви дава възможност за пълен контрол на руля.

Тук ще намерите и ACU блок за управление и магнитна глава EV, като отделни артикули, както и монтажни аксесоари за тях.

 

Покриване на изискванията на сериозния мореплавател

 

Можете да се насочите директно към точка от мултифункционалния си дисплей, да заключите курса на даден ъгъл на вятъра или просто да зададете курс за управление, използвайки най-пълноценно SeaTalk и NMEA съвместимостта на устройствата.

 

Магнитният компас е отделен от задвижващия механизъм за по-добра точност. Управляващият блок може да бъде монтиран там, където ви е най-удобно и имате лесен достъп. Използван от някои от най-добрите световни едноръки мореплаватели, румпелните автопилоти на Raymarine покриват изискванията и на най-сериозните моряци.

Как да изберете най-подходящият автопилот за вашата лодка?

При избирането на автопилот винаги трябва да се вземе под внимание, че дадените стойности от произвдителя за водоизместимост са с 20% по-малко от посочените след натоварване на кораба (екипаж, спасително оборудване , гориво, вода и др.).

Следващата таблица ще ви помогне да изберете правилния автопилот Raymarine за вашия кораб.

Забележка: Ако информацията по-долу не е досататъчна и е нужна още информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние с удоволсвие ще ви помогнем да изберете подходящия Raymarine Autopilot 

Характеристика на моделите:

Серията Evolution EV-100 и EV-150 са за инсталиране в кокпита на лодки с румпел, щурвал или по-малки лодки.

-FWEBP-S867_edited.png
-FWEBP-S867 (3)_edited.png
-FWEBP-S867 (1)_edited.png
-FWEBP-S867 (4)_edited.png
-FWEBP-S867 (2)_edited.png

Сериите Evolution EV-200, EV-300 и EV-400 са проектирани така, че да отговаря на специфични модели плавателни съдове, задвижващи механизми и водоизместване.

bottom of page