top of page

Задвижващи механизми

Съзтезание, круиз или роболов - автопилотите на Raymarine поемат управлението

Задвижващите механизми са интерфейса на кормилната система на вашия кораб, за да ви държат в правилния курс. Raymarine разполага с широка гама от задвижващи механизми, за да съответстват на всички видове кормилни системи - Evolution Автопилоти имат хидравлични, механични и електрически задвижващи механизми според вида на рулевата.

Изберете вашата система за управление, за да проучите какъв задвижващ механизъм ви е необходим...

ХИДРАВЛИЧНА СИСТЕМА

Evolution Raymarine се свързват с хидравлични системи, чрез хидравлична помпа, съобразена с капацитета на хидравличната кормилна система.

Ако вашата кормилна системата е хидравлична ...

Ще трябва да знаете размера (в куб.см) на барабаните на хидравличния цилиндър, монтирани на руля на лодките с моторни двигатели, или на задвижващия блок на извънбордови двигатели.

* Съвет: Вашата документация на кормилната система ще съдържа тази информация. Ако не можете да я намерите там, можете да потърсите марката и модела на цилиндъра. Използвайте ръководство  Hydraulic Cylinder Ram Cross-Reference Guide, за да определите коя хидравлична помпа за автопилот е съвместима с хидравличната система за управление на вашия съд.

Raymarine_hydraulic_pump_0.5l__75974.1437573867.1280.1280.png
M81119-Raymarine Type 1 24 Volt Hydraulic Pump for Ram Capacity 80cc-230cc.jpg
-FWEBP-Sx1130.webp
-FWEBP-Sx1130.webp
s-l1200.jpg

Забележка:

  • В някои управляващи системи цилиндрите са свързани в паралел и е даден общия обем. Хидравлични системи над 500cc изискват постоянно работеща помпа използвана със съответния управляващ блок.

  • Type 0.5 е съвместим с Volvo D4/D6 Sterndrive

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434

bottom of page