top of page

Raymarine Cyclone™ Solid-State CHIRP Pulse Compression Радари

 

Поразителната форма, изключителните възможности и здравината са отличителните белези на този радар с отворен масив от следващо поколение

Вдъхновен от крилата на самолет, новият #Cyclone на Raymarine е тук.

Иновативната радарна линия съчетава най-съвременния дизайн.

Иновативни функции и високопроизводителна импулсна CHIRP технология ви дават несравнима осведоменост от гледна точка на заобикалящата среда.

Позволява да разделите целите и по-добра разделителна способност на далечни разстояния благодарение на технологията за свиване на лъча Raymarine.

Cyclone-Solid-State-Radar-Main-Banner-Product.png

Радарът #Cyclone се предлага с 3, 4 или 6 футова антена и две опции за изходна мощност 55W и 110W за Pro версията.

Всеки модел разполага с иновативни функции за откриване, включително #Cyclone Bird Mode, RangeFusion TM технология и високоскоростно изобразяване при 60 RPM.

За да се осигури по-добро навигационно изживяване, всички нови модели с отворен масив пасват идеално на мултифункционалните дисплеи Raymarine Axiom +, Axiom Pro и Axiom XL.

Cyclone-Solid-State-Radar-Bird-Mode-MFD.png
Cyclone-Solid-State-Radar-Bird-Mode-Enlarge.png

ИНТЕЛИГЕНТЕН РИБОЛОВ

Радара е проектиран за локализиране на морски птици. Подобреният режим Cyclone Bird използва технологията за компресиране на импулси CHIRP, за да позволи на Cyclone да оптимизира интелигентно усилването и  настройка за изобразяване на далечни морски птици.

Основни характеристики:

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434

bottom of page