top of page

IP Камери

Камера с дневно и нощно виждане, която незабавно превръща Raymarine навигационните дисплеи в мощнa бордова система за видео наблюдение. С тези камери се наблюдават  "мъртви" зони, което значително подобрява сигурността при приставане заради директния контрол от пилотската кабина. Също така може да се наблюдават и няколко камери на един екран. Камерата използва много чувствителен инфрачервен сензор и автматично превключва от в черно- бял режим за нощно виждане.

CAM 210

Насочена / Bullet IP камера Дневно и Нощно виждане

CAM210.jpg

Малка, здрава и лесна за монтаж IP CAM210 е с вградени слънцезащитно покритие за максимална видимост през деня и супер мощни IR светодиоди за максимална видимост в пълен мрак до 20m. Интелигентна IR технология за ясни видео изображения с резолюция над 1920 x 1080 (Full HD) през нощта при всякакви условия Digital Defog функцията обработва и подобрява заснетото изображение в лоши метеорологични условия (като смог, мъгла или дим).

Видео изход: IP

CAM 300 IP

Куполна IP камера Дневно и Нощно виждане

E70537-Raymarine-AR200-Augmented-Reality.jpg
GetImage.jpg

CAM300 е куполна IP камера за дневно и нощно виждане с широко поле на видимост, предназначена за картографи Raymarine Axiom. Mалко по-голямa от размера на топката за голф, CAM300 има висока разделителна способност и 160-градусово зрително поле. С вграден HD видео сензор, CAM300 трансформира Axiom в мощна бордова система за видеонаблюдение.

Видео изход: IP

​​КРИСТАЛНО ЯСНО, УЛТРАШИРОКО ЗРИТЕЛНО ПОЛЕ

CAM300 e IP камера с широко поле на видимост, предназначена за картографи Raymarine Axiom. С резолюция до 1080px (Full HD), CAM300 трансформира Axiom в мощна бордова система за видеонаблюдение. Използвайте CAM300, за да наблюдавате "мъртви" зони, да проверявате екипажа, да гледате и записвате всички риболовни действия, дори да наблюдавате вашите машинни отделения, както на дневна светлина, така и в пълен мрак. Подходящ за вътрешни и надпалубни морски инсталации.

 

Комбинирайте камерата с модула за добавена реалност AR200 и вземете по-интелигентни решения за навигация, чрез наслагване на AIS цели, точки и обекти на картата директно върху видеото от дисплея.

CAM300-2.png
CAM300-1.png

Основни спецификации:

  • CMOS сензор, който осигурява до 1080p Full HD резолюция за кристално чиста картина

  • Вградени инфрачервени диоди за отлична видимост при условия на слаба светлина, на близко разстояние до 10 m (30фута)

  • Можете да свържете и гледате до 4 CAM300 камери едновременно на един Axiom дисплей

  • Функции за обръщане на изображението

  • Здрав IP66 корпус за морски инсталации и всякакви метео условия

  • Лесен монтаж навсякъде благодарение на компактният размер

  • Навигирайте по-интелигентно с добавената реалност ClearCruise™ и опционалния сензор AR200

  • ONVIF Profile S съвместим за интеграция със системи за сигурност на трети страни

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434

Разгледайте още:

bottom of page