top of page

Стационарна термокамера M232

FLIR M200 е морска термокамера с регулируем наклон и е най-малкият и най-достъпен член от семейството на термокамерите. С помощта на най-новото поколение Boson™ термо ядро, M200 позволява на яхтсмените да виждат през нощта с резолюция 320 х 240 px.  Когато M200 се комбинира с Raymarine Axiom MFD и новата интелигента технология за термиални анализи на FLIR ClearCruise™ получавате едно изцяло ново ниво на информираност и безопасност. Новите M200 работят и с IP видео технология, което опростява инсталирането чрез премахване на излишни кабели.

 

M200 предлага регулируем наклон и завъртане, за да компенсира посоката, когато лодката се движи, също така камерата разполага с 2Х цифрово увеличение. M200 е идеално допълнение към всеки кораб.

НАВИГИРАЙТЕ СИГУРНО

 

M200 подобрява навигацията и безопасността като ви помага да видите мостове, докове, буйове и други плавателни съдове, ден и нощ. M200 също помага яхтсмените да видят човек зад борда по-бързо от радара.

ОПТИМИЗИРАНО ВИЖДАНЕ НА ДАЛЕЧНИ РАЗСТОЯНИЯ

M200 разполага с резолюция 320x240 за оптимално гледане хоризонт до хоризонт, далечни разстояния и 2x цифрово увеличение. Потребителите също могат да накланят и въртят във всички посоки M200 с помощта на дистанционното управление, за да се оптимизира позицията на камерата в зависимост промяната на скоростта и ъгъла на движение на лодката.

ЛЕСНА ЗА ИНСТАЛАЦИЯ НА КАКЪВ ДА Е КОРАБ

Комбинацията от малък, лек дизайн и IP видео свързаност способстват бързо инсталиране и интегриране с множество мултифункционални устройства.

ПО-ДОБРА ОСВЕДОМЕНОСТ с ClearCruise ™

Комбинирайте M200 с Raymarine Axiom MFD и се възползвайте от ClearCruise™ интелигентни термални анализи. ClearCruise™ осигурява звукови и визуални сигнали, когато предмети като лодки, препятствия, или навигационни маркери бъдат идентифицирани.

ClearCruise(TM) откриване на обект

Засилена осведоменост при натоварено движение

Ясно откриване на обект в пълен мрак

FLIR M232 Характеристики

Термо резолюция

 

320 × 240 резолюция, детайлна картина

Етернет връзка

 

Етернет връзка за лесна интеграция с останалите ви устройства

 

Zoom

 

2× e-Zoom за обхващане на по-голямо пространство

 

Регулиране на наклона

 

M232 с регулиране на наклона (горе-долу, ляво - дясно)

Основни спецификации:

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434

 

bottom of page