top of page

УКВ Радиостанции

Изберете подкатегория

УКВ радиостанциите са предназначени за използване в съдове в морския диапазон, както с един пост за управление, така и с възможност за отдалечени станции осигуряващи вътрешни комуникационни функции.

EntelMarineRadios.jpg

Преносими (ръчни) радиостанции

Проектирани със здрав корпус и с изключително силен звук, преносимите радиостанции на Entel са специално проектирани да издържат на ежедневните трудности на морски условия.

Обширното портфолио включва: Entry level, Intrinsically Safe, ATIS и MED GMDSS.

Entel предлага и широка гама от аксесоари за използване с преносими устройства на Entel. Аксесоарите са проектирани със същото безкомпромисно високо качество и внимание към детайла, което гарантира надеждност и издръжливост за клиента.

-FWEBP-S72223.webp

Стационарни радиостанции

От компактни VHF радиостанции до най-доброто комуникационно решение "всичко в едно" - предлагаме VHF радио за всеки плаващ!

Винаги ще бъдете чути силно и ясно с VHF радио от Raymarine. Независимо дали става дума за компакният Ray53, двупостовият Ray63, многофункционалният Ray73 или дизайн тип "черна кутия" Ray90/91, можете да разчитате на Raymarine VHF радио с години на безпроблемна комуникация в морето.

Разгледайте още:

bottom of page