top of page

Ръчни термокамери

Термокамерите правят изображение от топлина, а не от светлина, което ви помага да виждате земни очертания, мостови съоръжения и други морски съдове ясно във всякакви условия - от дневна светлина до пълен мрак. Термалното гледане през нощта подобрява възможността да виждате скали, буйове, плаващи отпадъци и даже помага да търсите хора във водата - жизненоважно когато няколко минути са решаващи за нечие спасяване.

Най-малкият и най-достъпен модел от серията FLIR Ocean Scout e FLIR Ocean Scout TK, който създава изображения с висок контраст с помощта на топлина, отколкото видимата светлина. В резултат на това FLIR Ocean Scout TK дава възможност да се видят разликите в температурата и топлината отделяни от лодки, буйове, както и забележителности в пълна тъмнина. Термокамерата Ocean Scout TK на FLIR осигурява информираност над водата, като разкрива препятствия и обекти до 130 ярда. Можете да идентифицирате забележителности като докове, заливи, да стоите далеч от скали и плаващи отломки, да откриете хора или домашни любимци зад борда, морски бозайници на повърхността на водата и още много.

Новата Ocean Scout термокамера на Raymarine предоставя на яхтсмените възможност да виждат ясно в пълен мрак и прави времето им прекарано във водата по-безопасно и спокойно. Ocean Scout е със здрав, компактен дизайн, като позволява да видите други плавателни съдове, забележителности, шамандури, плаващи отломки в пълна тъмнина.

Спецификация:

Oбхват 

 

Обхватът, в който камерите Ocean Scout ви позволяват да видите обект е показан в графиката по-долу. Въпреки това, в реалността показателите варират в зависимост от настройките на кемерата, състоянието на околната среда и опита на потребителя.

FLIR_Maritime_Scout_02-500x500.jpg

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434

 

В момента нямаме никакви продукти за показване..

bottom of page