top of page

3D Ехолот RVM1600
Сонарен модул CHIRP с RealVision MAX и 1kW широколентов CHIRP

-FWEBP (9).webp
-FWEBP (5).webp

ВИЖДАЙ ПО-ЯСНО И СЕ ГМУРНИ ПО-ДЪЛБОКО ОТ ВСЯКОГА

RVM1600 е предназначен за картографи Axiom и издига производителността на многоканалните сонари за риба до нови дълбочини. Следващото поколение CHIRP DownVision, SideVision, 3D и традиционен CHIRP сонар, RealVision MAX технологията за търсене на риба осигурява повече мощност и реалистични изображения на устройството за търсене на риба, така че да можете да ловите максимално повече риба .

МАКСИМАЛНА ЯСНОТА

RealVision MAX стартира с високопроизводителни CHIRP излъчватели, последвани от ъпгрейтнати по-големи елементи и увеличена изходна мощност за  по-добър улов.

 

След това обработката на сигнала RealVision MAX CHIRP и по-честото излъчване подобряват изображенията на сонара и идентификацията на целта.

-FWEBP (10).webp

REALVISION MAX ЦВЕТНИ ПАЛИТРИ

Цветните палитри за търсене на риба с висок контраст са усъвършенствани, за да подчертаят целите и да накарат рибата да се откроява .

-FWEBP (11).webp
-FWEBP (13).webp
-FWEBP (14).webp
-FWEBP (15).webp
-FWEBP (7).webp

МАКСИМАЛЕН ОБХВАТ

Преобразувателите RealVision MAX са надградени с по-мощна 600-ватова High CHIRP честота. Резултатът е намиране надежна работа на по-големи дълбочини и по-ясно откриване на  цели – което ви позволява да проследявате дъното на дълбочини по-големи от 1200' (366 метра) и да намирате риба над 400' (123 метра).

МНОГОКАНАЛЕН СОНАР


CHIRP DownVision® предоставя изглед на света под вашата лодка, подобен на снимка. Виждате подводнни структури и цели с невероятни детайли.

CHIRP SideVision® разширява вашия подводен хоризонт с пълно покритие на левия и десния борд на рибата, стръвта и подводната структура, което ви позволява да виждате повече риба на по-голямо разстояние от традиционните сонари за странично сканиране.

RealVision® MAX 3D сонар на риба ви позволява да виждате отдолу, отзад и отстрани лодката, за да предоставите нова перспектива на подводния свят.

-FWEBP (12).webp
-FWEBP (11).webp

REALVISION MAX ИЗЛЪЧВАТЕЛИ

Сондите за транцеви монтаж и през корпус осигуряват DownVision®, SideVision®, 600-Watt High CHIRP и 3D сонарни възможности на RVM1600. Излъчвателите RealVision MAX разполагат с вградена референтна система за положение и посока (AHRS) за стабилизиране на 3D сонарни изображения и автоматично компенсиране на движението на кораба. Плюс това, вграденият сензор за температура на водата с бърза реакция осигурява бързи и точни отчитания на морската температура.

ВИЖТЕ REALVISION MAX В ДЕЙСТВИЕ

-FWEBP (15).webp

RealVision MAX SideVision, DownVision, 3D и традиционен CHIRP сонар, показващ развалини и риба

Сецификации:

Ширина :

299.4 mm (11.79 in)

Височина :

С включени кабели:  285.6 mm (11.24 in)

С включени конектори:  205.6 mm (8.09 in)

Дълбочина :

84.4 mm (3.32 in)

Тегло :

1.585 kg (3.49 lbs)

Работна температура:

-25°C to +55°C (-13°F to +131°F)

Температура на съхранение:

-30°C to +70°C (-22°F to +158°F)

Водоустойчивост:

IPx6, IPx7

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434

Разгледайте още:

bottom of page