top of page

Мобилни апликации

Изберете подкатегория

1200x628_raymarine-fishidy-sync-no-logo-copy.jpg

Приложението RAYMARINE е вашият цифров спътник за морската електроника на Raymarine и истаналата апаратура на лодката.

 

Превърнете мобилното си устройство в отдалечен Axiom дисплей. Свържете и наблюдавайте вашата лодка от разстояние с YachtSense и управлявайте своите карти LightHouse направо от мобилното си устройство. Всичко това е възможно с мобилното приложение RAYMARINE за iOS и Android.

Още за RAYMARINE  приложението...

SeaPilot-App.jpg

Seapilot е първото навигационно приложение в света, което внедрява функции, като данни от системата AIS, което улеснява виждането на други кораби и актуални морски карти върху вашето мобилно устройство по удобен за потребителя начин.

Seapilot прави крайбрежните райони по-безопасни чрез точни показания къде се намирате и накъде се насочвате. Като бонус, намирането на вашите приятели за плаване никога не е било по -лесно!

Fishidy-App.jpg

С удоволствие и вълнение ви съобщаваме, перфектната комбинация за по-успешен риболов и съвместна работа на Raymarine с Fishidy! Като лидер в морската електроника Raymarine ви дава възможност да прекарвате повече време в лов на риба и по-малко време да ги търсите.

  • Fishidy е ново приложение, коeто предлага риботърсене от следващо ниво. Можете да записвате точки, да планирате пътешествие независимо дали сте на дивана или другаде.

  • Бърза и лесна настройка. Активирайте синхронизацията от мобилното си приложение Fishidy, потвърдете връзката на вашия MFD на Raymarine и сте готови да започнете.

  • Открийте съветите и техниките за риболов, като се присъедините към онлайн общността на Fishidy от над 1 милион рибари Fishing HotSpots®.

MFDs-LightHouseApps.png

Приложенията LightHouse предлагат разширени опции за забавление, навигация, прогноза за времето и системна интеграция на вашия MFD с Raymarine LightHouse 3.

Изберете от опции за забавление като Netflix или Spotify. Управлявайте бордови устройства като Seakeeper Gyros и подводни светлини от Lumishore и ShadowCaster. Достъп до актуални метеорологични данни от Theyr, Buoyweather, PredictWind и много други.

bottom of page