top of page

ОзвучаванеRaymarine аудио развлечение, с марката Rockford Fosgate, осигурява на яхтсмените напълно оборудван аудио команден център със звук с превъзходно качество и неограничена гъвкавост. Устройствата на Rockford Fosgate могат да бъдат напълно дистанционно контролирани от всеки многофункционален дисплей Raymarine LightHouse II на борда на плавателния съд, който е свързан по NMEA2000. Персонализираната Raymarine аудио апликация е предназначена за лесна употреба и съдържа всички бутони за управление, каквито има в изходния модул, включително и бутона, който е individually sourced controls .

Попълнете вашата аудио системата от пълната гама на високоговорители, субуфери и усилватели Prime ™, Punch ™ и Power ™ на Rockford. С толкова много възможности е лесно да си осигурите приятна атмосфера във всяко пространство на борда на вашата лодка.

Ще се насладите на звука на Rockford Fosgate навсякъде на борда!

Аудиосистемата Raymarine от Rockford Fosgate, е с високопроизводителна многозонова аудио система, проектирана за първокласен звук и максимална гъвкавост.

 • Дистанционно управаление и от Raymarine дисплея и Rockford Fosgate  управление  над и под палубите

 • Многозоновите системи позволяват избор на независим източник на музика, възпроизвеждане и контрол от всяко място на борда

 • Компонентите Element Ready ™, създадени за изключителна мощ в морската среда, като същевременно осигуряват звука на Rockford Fosgate

Безпроблемен контрол от кое да е място на вашата лодка

 • Управлявайте системата от обичайното аудио приложение на Raymarine на MFDs LightHouse II

 • Безжично управление от вашия смартфон или таблет с приложението на Raymarine RayControl

 • Дисплеите на Rockford Fosgate са налични в различни размери и конфигурации

 • Поддържа до 3 входни източника и 4 независимо управляеми изходни зони (PMX-8BB)

 • Изберете от широкия набор високоговорители и усилватели на Rockford Fosgates, за да осигурите невероятен звук във всяко пространство на вашия плавателен съд

 • Android, iPhone, Bluetooth и USB

 • Избор на източник плюс AM, FM, TM и допълнителен вход

Адаптивни системи, персонализирани за вашата лодка

Източници, дистанционни управления, усилватели, високоговорители и събуфери, проектирани за морската среда

 • Източниците разполагат с IPX6 хидроизолация, конфортни покрити ПХБ и оптически свързани дисплеи

 • Слушалките и компонентите Prime ™ и Punch ™ осигуряват невероятно представяне, докато са 100% морски

 • Морските усилватели са предназначени да работят в тежки метерологични условия и да осигуряват безкроза звук

За над 35 години Rockford Fosgate® са направили продукти, които осигуряват най-доброто аудио изживяване в автомобили и лодки. Rockford Fosgate® продължават да бъдат лидери в аудио индустрията чрез проектиране на продукти, които да свързват ентусиастите с тяхната музика и превозно средство. Създаването на продукти, които осигуряват висококачествен звук за най-взискателните ценители, е това, което кара Rockford непрекъснато да издига качеството на звука.

Истинска линия, създадена от фанатици за фанатици, морско семейство от продукти се развива от същите хора, които ги използват в ежедневието си. Живеейки с начина на живот и взаимодействието с клиенти, дава уникална гледна точка на дизайнерски и инженерингови групи, за да могат да създават продукти с най-високо качество, които изпълняват стандартите на Rockford.

Продуктите на Rockford's Element Ready ™ са изработени от висококачествени материали и са подложени на интензивно екологично тестване. С прясна вода или солена вода, продуктите на Element Ready ™ на Rockford Fosgate гарантират, че вашата музика винаги звучи най-добре във водата.

Продукти за  озвучаване

bottom of page