top of page

NEW Raymarine Magnum радар

FLIR представя Raymarine Magnum - мощен радар с висока производителност.

На 9 май 2018 в WILSONVILLE, Ore FLIR Systems, Inc. представи високоскоростния радар Raymarine Magnum ™ с изключителния режим за откриване на птици и технология за насочване на лъча.

Magnum предлага много от същите радарни технологии, на които се доверява бреговата охрана на Съединените щати, като подобрено проследяване на целите, надеждна работоспособност и превъзходен детайл на изображението, и всичко това опаковано в елегантен корпус и отворена антена, създаден, за да издържи на суровата морскасреда.

Magnum се предлага във варианти 4 kW или 12 kW мощност, всеки с четири или шест фута антена. Magnum предлага максимален диапазон на идентифициране на целта до 96 морски мили (nm) за моделите с мощност 12 kW - идеален за плавателни съдове на далечни разстояния и до 72nm за модели с мощност 4kW. Той е идеалния придружител на AXIOM и AXIOM PRO, за тези, които не правят компромис.

С модерен автоматичен режим за птици, който дава на капитаните възможността да гледат птици с по-голяма точност на разстояние до 10 nm, Magnum помага на рибарите да локализират по-бързо мястото на рибите, което пести гориво и време. Радарът Magnum също добавя технология за насочване на лъча, осигуряваща по-добра от 1-градусова разделителна способност за по-подробно определяне на целите, картографските подробности на крайбрежието, както и отлично и безпроблемно плаване на дълги разстояния. Радарите Magnum ще бъдат налични второто четиримесечие от 2018г. Още информация можете да прочетете тук: http://www.raymarine.eu/marine-radar/magnum/

Важни публикации
Последни постове
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon
bottom of page