top of page

LightHouse 3.4 и LightHouse Apps за Raymarine Axiom са вече налични

Какво превръща един картограф в мултифункционален дисплей (МФД)?

Ефективност, технология и свързаност. В този дух, FLIR има удоволствието да обяви LightHouse версия 3.4, последната безплатна актуализация на RayHarine LightHouse 3 OS софтуерна система.

Натоварени с подобрения и подобрения, LightHouse версия 3.4 ви носи най-новите функции на цифровите услуги за мобилни телефони, таблети и др.

LightHouse Apps са вълнуващ нов начин за разширяване на възможностите на LightHouse OS. Потребителите на Axiom вече могат да гледат развлечения от Netflix и Spotify, както и да получат достъп до прецизното приложение за глобална климатична услуга на Ther GRIBview.

Други функции на LightHouse 3.4:

  • История с аларми на кораба и управление. LightHouse 3.4 вече предлага лесен достъп до алармени настройки и история направо от началния екран.

  • Картографът "Намери най-близкия" гореща точка. Просто задръжте на екрана с карта и ще се задейства менюто „Намери най-близо“, така ще ви излезне списък с общите точки свързани с графиката, включително точки, марини, бензиностанции и много други.

  • Режим на приливи и отливи. Активирайте режим на приливи и отливи на дисплея и на графиката ще видите приливните течения на всички близки приливни станции

  • Инструменти за управление на горивото. Управление на горивото се свързва с данните от двигателя относно нивото на резервоарите по NMEA 2000. Виждате изгаряне на гориво в реално време, обхват и икономичност и получавате аларми при намаляне гориво.

  • Споделена яркост на мрежата за МФД устройства и инструменти. LightHouse 3.4 вече е съвместим с Raymarine's network dimming system, които също се използват от инструментите i50, i60 и i70 и дисплеи за автопилоти. Затъмнете или осветете вашия контролен панел само с едно движение.

  • Персонализиран начален екран. Добавете с едно докосване ваша любима снимка или графика за начална снимка на вашия дисплей AXIOM. Запаметете ваш любим момент или празненство на вашата лодка или просто го сменете за забавление.

Новата версия можете да свалите от тук:

Важни публикации
Последни постове
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon
bottom of page