top of page

Най-новата актуализация Edgartown - v3.13 на операционна система LightHouse 3

Имаме удоволствието да обявим най-новата актуализация Edgartown - v3.13 на операционна система LightHouse 3 за Axiom, Axiom +, Axiom Pro и Axiom XL. Като новите функции и възможности, включват:



👉 Поддръжка на приложението за отдалечен работен плот AnyDesk. Достъпно от менюто LightHouse Apps, приложението AnyDesk позволява на потребителите, дилърите и екипите за техническа поддръжка да имат достъп до дисплей на Axiom от отдалечен компютър или таблет.


👉Подобрена поддръжка за устройства CZone. LightHouse 3 вече автоматично ще попълва контролите за цифрово превключване, когато е свързан към съвместима система CZone


👉Нови подобрения на радара, включително 256-цветна радарна палитра в режим на наслагване на радарна картина , нови контроли за синхронизиране на обхвата на радара и икони за местоположение на точки.


👉Добавяне на приложението Oscar Collison Avoidance. Oscar е иновативна система за термокамери , предназначена да открива плаващи опасности и да предотвратява сблъсъци. Достъпът до новото приложение „Oscar Collison Avoidance“ се осъществява от менюто LightHouse Apps

👉Още за новия софтуер и изтегляне : https://www.raymarine.eu/multifuncti…/lighthouse3/v3-13.html

Comments


Важни публикации
Последни постове
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon
bottom of page