top of page

C-pod система

 

C-pod е система за отдалечено управление на плавателен съд, която осигурява спокойствие, сигурност, постоянен контрол през интернет и мобилен телефон, както и възможност за застраховане. Използва GPRS и SMS услуги за връзка със сървър и изпращане на съобщения. Вградената SIM карта работи с почти всички Европейски мобилни мрежи и много други в останалата част на света.Използва GPS приемник за непрекъснато следене на местоположение.

Как работи C-pod е системата?

C-Pod работи на международно ниво, общувайки чрез сървърите GPRS и SMS през GSM мрежата. C-Pod системата перфектно знае къде точно се намира вашият плавателен съд чрез GPS-а. Системата е  базирана на сървър, който дава възможност за денонощно активна комуникация с вашия C-Pod, което позволява:

  • Собственикът да може винаги провери маршрута на неговия кораб.

  •  Собственикът винаги да получава  SMS / или E-мейл при задействана аларма.

  • Собственикът да добави до 12 сензора за известяване. Например при преместстване на лодката до 200m, сензор за нивото на водата, сензор за дим или други опасности на борда.

  • Собственикът да може да избере праг на напрежението на батерията, за да получите предупреждение преди да се е разредила напълно.

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434

Такса за един месец : 16.95 EUR / без ДДС  (39.90 лв с ДДС)

Такса за 1 година абонамент: 159.00 EUR / без ДДС (375.00 лв с ДДС)

Такса за 2 години абонамент: 299.00 EUR / без ДДС (705.00 лв с ДДС)

Таксите за абонаментните планове се заплащат директно към производителя, ако имате допълнителни въпроси може да се обърнете към нашия екип.

bottom of page