top of page

Fleet

Fleet е функция на C-Pod Lite и осигурява пълен контрол над няколко лодки. Fleet Предоставя преглед на няколко извънбордови двигатели, джетове или други ценни съоръжения в един изглед. Ще видите бързо местоположението им на една карта. C-pod fleet e идеален за чартърни джетове - ски компании, яхтени пристанища с малки лодки до 7 м (21 фута).

 

Този инструмент осигурява пълен контрол върху няколко лодки. Всички лодки са представени в един изглед и състоянието на лодките се визуализира чрез цветно кодиране.
Потребителският интерфейс предлага ефективен преглед с възможността да получите по-подробна информация за желаната лодка, като кликнете върху нея. Ако е необходимо, е възможно да използвате функцията за пробиване, за да получите достъп до конкретен профил и да управлявате подробните настройки.

Управлението на яхтено пристанище, лодководен клуб или професионален флот никога не е било по-лесно, независимо дали е необходима надеждна инвентаризация на лодките, контрол на екипажа или бързо действие в случай на счупване, кражба или опасност.
Ако на една от лодките се задейства аларма, цветното кодиране за лодката ще се промени и ще бъде изпратен SMS или имейл на електронна поща на регистрираните получатели.

Пълен контрол на всички лодки

Лесно управление и следене

Бърза инвентаризация на пристанището

Аларма при кражба или повреда

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434

bottom of page