top of page

Raymarine AXIOM PRO Series Мултифункционални Tъчскрийн Дисплеи

9", 12.1" и 15.6" мрежови дисплеи 

Axiom Pro е проектиран за капитани, които искат всичко. С вграден RealVision 3D, CHIRP 1kW сонар и управление Raymarine HybridTouch, Axiom Pro е най-новият стандарт за дисплеите "всичко в едно". Със супербърз четириядрен процесор, свръх ярък IPS дисплей и интелигентен софтуер Light House OS, Axiom Pro осигурява леко и интуитивно навигационно изживяване. Axiom Pro може лесно да се разшири в мрежа, включваща множество Axiom дисплеи, радар Quantum, автопилот Evolution, FLIR термокамери и др.

Предлагат се три размера дисплеи, като всеки размер има по два модела :

Навигация с висока производителност

 

Axiom Pro може лесно да се разшири в мрежа, включваща множество Axiom дисплеи, радар Quantum, автопилот Evolution, FLIR термокамери и др.

Стандартен сонар

Axiom Pro се предлага с вграден с едноканален високочестотен CHIRP сонар. За риболовци на вътре в морето изберете Axiom Pro с вграден 3D сонар RealVision плюс вграден 1kW сонар.

Интуитивно управление

Лесната за използване опера-ционна система Lighthouse 3 с HybridTouch управление дава на капитаните възможност за изк-лючително кратко време множе-ство докосвания и управление на клавиатура.

Страхотно представяне

Четириядрен процесор, в комбинация с дисплей с IPS технология предоставят на своите собственици блестяща скорост и свръх ярка картина, с висока разделителна способност, и зашеметяваща яснота.

RealVision 3D™

 

За лесна идентификация и локалозация на рибата с кристална яснота, благодарение на вградения сонар RealVision 3D.

 

Low, Medium или High CHIRP


Axiom Pro 1kW сонар предлага широк спектър от сонарни CHIRP дълбочини, както за средни дълбочини, така и за риболов в плитки води.

axiom_pro_12_rvx-removebg-preview.png

RealVision 3D™ с GPS трак

 

RealVision 3D комбиниран с прецизен GPS създава най-точния 3D модел на подводния свят в реално време.

Реален 1kW сонар

 

Tова е един истински сонар с мощност 1kW - Не прави компромиси с целите за примамки, риба и др. на дълбочина до 5000 ft (1 500,00 m)

LightHouse OS

 

Бързо, плавно и лесно се учи. Интерфейсът Lighthouse 3 е елегантен и лесно се персонализира за вашия стил на плаване.

Сонар с превъртане назад

 

Превъртайте назад, включете пауза и възпроизвеждайте на записаната история на сонарите, за да разгледате по-отблизо рибата и структурата на морското дъно, докато поставяте точки.

Офшорна CHIRP 1kW сонда

 

Просто добавете подходящата офшорна CHIRP сонда и се наслаждавайте на зашеметяващата яснота и детайлност на двуканалния CHIRP сонар.

Филтър на историята

 

Можете да коригирате сонарното усилване, чувствителност и филтрация в направените сонарни записи назад в историята на сонара, което ви позволява да разгадаете скрита риба и структурата на дъното назад.

HybridTouch™

 

Можете да избирате управлението на вашия дисплей с докосване на екрана или сигурен контрол с клавиатурата в бурни морета.

Потребителски бутон

 

Получавате бърз достъп до любимата си функция с потребителския програмируем бутон на Axiom Pro

 

RMK-10 Клавиатура

Добавете опционалната клавиатура RMK-10, за да управлявате Axiom Pro отвсякъде. RMK-10 може да управлява един или няколко мултифункционални дисплея на едно и също място

Изключително бърз

Четириядрен процесор

Четириядреният процесор на Axiom Pro осигурява изключителна бързина и възможност за едновременно изпълнение на няколко приложения без забавяне.

Разгледайте на още по-дълбоко

с CP470 & CP570

Axiom Pro е съвместим с CP470 and CP570 професионален CHIRP сонар. Насладете се на мощен сонар.

Изящен и Ярък

Технология за оптично свързване и IPS дисплей

Raymarine технологията за оптично свързване и IPS дисплеите ви дават зашеметяващ цвят, яснота и контраст при всички условия на осветление.

Видео наблюдение

IP & Аналогово видео

Следете всичко на борда. Axiom Pro поддържа, както видео през IP камера, така и аналогова камера.

GPS

Вход за GA150

Axiom PRO е с вграден 72 канален бърз GPS/GLONASS приемник. Използвайте допълнителна GPS антена GA150, за да увеличите приемането на GPS сигнала на борда на плавателни съдове със затворени пилотни кабини или метални конструкции, където AXIOM PRO не е под открито небе.

Radar

Quantum CHIRP, HD & SHD

Axiom Pro работи с пълната гама на Raymarine с Quantum CHIRP, HD Color и Super HD Colour радарни скенери. Насладете се на всякакви метеорологични условия, дневна или нощна навигация, избягване на сблъсъци и инструменти за намиране на птици

Подобрена термоосведоменост

Clear Cruise™

Комбинирайте Axiom Pro с термокамера FLIR M132 или M232 и се насладете на Clear Analytics IR Analytics. Axiom Pro ще ви предупреди автоматично за опасностите.

Готов за работа в мрежа

NMEA2000 & NMEA0183

 

Axiom PRO може да се свърже с най-новата електроника, като използва стандартните NMEA2000 и NMEA0183 входове.

bottom of page