top of page
E42172 Празен купол на сателитна антена 33 STV
Използва се, за да се постигне по-симетричен вид на кораби, които имат свободно пространство за монтаж.

E42172 Празен купол на антена 33 STV

1 395,00 лв.Цена
ДДС Включен
  • 2 години

bottom of page