top of page
cruising-product-lifestyle-LH3-1440x564_c.jpg

Софтуер Lighthouse 4
Безплатен потребителски софтуер за многофункционални дисплеи

LightHouse 4

 Най-новата операционна система на Raymarine, LightHouse 4, издигна многофункционални устройства на друго ниво. LightHouse 4 е по-интуитивен, има повече опции за персонализиране и може да се похвали с няколко нови функции. Наличен за всички собственици на Axiom, Axiom+, Axiom Pro и Axiom XL, той е напълно безплатен като актуализация за изтегляне.

Ревизираните структури на менютата позволяват по-лесна употреба, като персонализираните изображения вече са опция. Специфичните подобрения включват по-дълбока интеграция с двигателите на Mercury, SiriusXM Fish Mapping и картите на Navionics. Тъй като е по-лесен за използване, той сега предоставя прецизно визуално изживяване, с опростените по-дълги изтеглящи се менюта, което прави докосването до силата на Axiom по-бърз процес.

Независимо дали сте на круиз, риболов или плаване, мощната комбинация от дисплеите на Raymarine  от серията Axiom и операционната система LightHouse 4 предоставят на капитаните информираност на елитно ниво. По-лесен за използване

Новата операционна система LightHouse 4 осигурява прецизно визуално изживяване. Опростените менюта правят използването на  Axiom по-бързо и по-лесно от всякога. По-дългите изтеглящи се менюта вече са вложени и по-интуитивни за четене и работа. Приложенията на LightHouse, които интегрират контрол или предоставят информация от партньори за морска интеграция като Seakeeper, Victron, Lumishore и множество други, вече могат да се стартират директно от началния екран на LightHouse, а ключовите приложения на LightHouse вече могат да се видят в конфигурации на разделен екран. Освен това, критичният сензорен клавиш MOB е преместен, за да споделя видно място на началния екран.

Повече персонализиране – LightHouse 4 предлага повече опции от всякога за персонализиране на начина, по който Axiom изглежда и функционира. Капитаните вече могат да добавят любима снимка към фона на началния екран или да създават динамични плочки на таблото, за да бъдат информирани за инструментите и навигационните данни в реално време направо от дисплея на началния екран. Ключови нови функции – LightHouse 4 издига интеграцията с Mercury Marine Vessel View на следващото ниво, предлагайки активен контрол на обема на изгорелите газове, нова и усъвършенствана страница с обобщени данни за двигателя и др. Риболовците в Северна Америка също ще оценят най-добрата в индустрията интеграция със SiriusXM Fish Mapping, която предлага редовно актуализирани наслагвания на диаграми с научно базирани данни за риболов. SiriusXM Fish Mapping помага на рибарите бързо да визуализират и навигират до най-продуктивните офшорни риболовни зони. Актуализацията на LightHouse 4 позволява данните за SiriusXM Fish Mapping да бъдат директно наслагвани и разглеждани на премиум риболовни карти като Raymarine LightHouse Charts, Navionics, C-MAP, CMOR и Strikelines в крайбрежните региони на Северна Америка. Други вълнуващи надстройки – LightHouse 4 предоставя множество допълнителни ключови надстройки, включително визуални подобрения на линията на активен маршрут, нови нива на аудио контрол и др. От особен интерес за потребителите на карти на Navionics, LightHouse 4 прекрасно поддържа показването на батиметрични данни с висока разделителна способност и сателитни изображения, които идват в комплект с новите карти Navionics Platinum+TM.

Вашите данни - просто плъзнете настрани

 

Просто плъзнете на страни дисплея, за да се покаже страничната лента. Страничната лента също се показва, когато стартирате комндата GOTO.

Стилни и изчистени данни

 

Плъзнете и пуснете вашата клетка с данни навсякъде по екрана. Можете да изберете между 4 различни варианта за размера и до 14 различни вида на клетката за данни.

Потребителски профил

 

Можете да конфигурирате и запазите началния екран с потребителскич профил на LightHouse 3.

Пълно управление

 

Лесният за използване интерфейс на LightHouse 3 ще ви даде възможност за пълна само с няколко докосвания.

Контрол на LiveView Menu ™

 

Лесно можете да персонализирате картата (chart)и да видите промяната на данните за навигация в реално време.

Интелигентни контекстни менюта

 

Докоснете графиката, за да позиционирате курсора или натиснете графиката (chart), за да отворите менюто.

Нови графични режими

 

Изчистени менюта с бърз достъп до опростени, подробни и риболовни диаграми.

RMK-10 Мултифункционална клавиатура

 

Lighthouse 3.1 поддържа RMK-10 или RMK-9 мултифункционални клавиатури.

RMK-10 е компактен клавиатурен аксесоар, който осигурява пълен контрол над вашия Axiom от всяко място за монтаж. Предлага се в два варианта за монтаж вертикален и хоризонтален.

 

Къде да намерите последната версия?

 

Изтеглете софтуера за Вашето устройство тук

bottom of page