top of page

ИНТЕРФЕЙС

Наблюдавайте данните от вашия двигател, алтернатор, горивни танкове или други сензори на екраните на Raymarine или други NMEA съвместими устройства посредством универсалните интерфейсните блокове на Actisense.

NBF-3

Едно устройство като Actisense NBF-3 може да разпределя до шест идентични, усилени NMEA потоци от данни. Сигналите на NMEA са буферирани за да се гарантира, че всеки уред приема данните в необходимите нива на напрежение, като осигурява постоянно качество на данните.

 

Изолацията на всеки вход и всеки изход гарантира предпазването на "приказващото" устройството и на всички "слушащи" устройства. Безопасната връзка означава, че неизолирано устройство може да бъде свързано и NBF-3 ще му попречи да причини вреда на друго оборудване в системата. Често се появява заземителна линия, когато устройствата не са изолирани и това може да  причини непоправими щети. Actisense ISO-Drive технология на изходите заедно с галваничната опто-изолация на входа означава, че можете да свържете NBF-3 напълно безопасно.

EMU-1

EMU-1 ви позволява да видите информация за вашия двигател чрез NMEA. Могат да бъдат вързани стари двигатели с цифрови или аналогови сензори към всички видове дисплеи посредством NMEA 2000.

 

EMU-1 ви осигурява общо 14 входа:

  • 6 входа, способни да доставят информацията подадена от двигателя 

  • 4 входа за аларма (за висока температура, за ниско налягане и др.)

  • 2 входа за скорост  

  • 2 допълнителни AUX входа по избор

Инсталирането на малки NMEA 2000 мрежи вече е много по-бързо и по-лесно от всякога със Small Boat Network (SBN) от Actisense.
Еквивалент на четири T-образни конектора в един SBN осигурява значителна икономия на време и пространство без повече свързване на множество Т-образни елементи.

 

След като се подаде захранване на 3-метровия кабел, то SBN е готова за използване и може да се ползва за до четири устройства, като "Plug & Play".

bottom of page