ИНТЕРФЕЙС

Наблюдавайте данните от вашия двигател, алтернатор, горивни танкове или други сензори на екраните на Raymarine или други NMEA съвместими устройства посредством универсалните интерфейсните блокове на Actisense.

NBF-3

Едно устройство като Actisense NBF-3 може да разпределя до шест идентични, усилени NMEA потоци от данни. Сигналите на NMEA са буферирани за да се гарантира, че всеки уред приема данните в необходимите нива на напрежение, като осигурява постоянно качество на данните.

 

Изолацията на всеки вход и всеки изход гарантира предпазването на "приказващото" устройството и на всички "слушащи" устройства. Безопасната връзка означава, че неизолирано устройство може да бъде свързано и NBF-3 ще му попречи да причини вреда на друго оборудване в системата. Често се появява заземителна линия, когато устройствата не са изолирани и това може да  причини непоправими щети. Actisense ISO-Drive технология на изходите заедно с галваничната опто-изолация на входа означава, че можете да свържете NBF-3 напълно безопасно.

EMU-1

EMU-1 ви позволява да видите информация за вашия двигател чрез NMEA. Могат да бъдат вързани стари двигатели с цифрови или аналогови сензори към всички видове дисплеи посредством NMEA 2000.

 

EMU-1 ви осигурява общо 14 входа:

  • 6 входа, способни да доставят информацията подадена от двигателя 

  • 4 входа за аларма (за висока температура, за ниско налягане и др.)

  • 2 входа за скорост  

  • 2 допълнителни AUX входа по избор

Инсталирането на малки NMEA 2000 мрежи вече е много по-бързо и по-лесно от всякога със Small Boat Network (SBN) от Actisense.
Еквивалент на четири T-образни конектора в един SBN осигурява значителна икономия на време и пространство без повече свързване на множество Т-образни елементи.

 

След като се подаде захранване на 3-метровия кабел, то SBN е готова за използване и може да се ползва за до четири устройства, като "Plug & Play".