top of page

Важна актуализация В извънредното положение, оставаме близо до вас

Уважаеми клиенти,

В съответствие с извънредната ситуация поради вируса, засегнал целия свят, Шиптехникс ЕООД приложи незабавни предпазни мерки, насочени към запазване на здравето на служителите, на Вас клиентите и вашите близки. Работното време на офиса във Върна е временно преустановено до второ нареждане, но политиката на компанията е гъвкава по отношение на нуждата от присъствие в офиса с необходимите предпазни мерки. Целият наш екип е в състояние да ви предостави обичайните услуги за поддръжка, консултация и онлайн продажба.

В настоящата ситуация вие можете да се свържете с нас по следните начини:

✅ На имейл адреси: office@shiptechnics.com и shiptechnicssales@gmail.com.

✅ Телефони: 052306434; 0888451283; 0886865833 и 0886722788.

✅ За онлайн поръчки посетете нашия сайт: SHIPTECHNICS1.COM

✅ Изберете онлайн метод за плащане, Вашата поръчка ще бъде подготвена стриктно с всички мерки за безопастност и доставена без директен контакт с вас.

При потвърждаване на поръчката само напишете коментар в полето "Бележка за доставчика", че искате пратката Ви да бъде оставена пред вратата. Това означава, че куриерът ще остави поръчката Ви пред вратата, след това ще позвъни на звънеца, ще се отдръпне от вратата и ще изчака, докато вземете поръчката.

✅ Продължаваме активно да работим в тясно сътрудничество с нашите доставчици, за да избегнем негативно влияние върху веригата на доставки.

Ние непрекъснато следим развитието на извънредната ситуация в световен и в национален мащаб и ще ви държим в течение редовно за всякакво бъдещо нейно развитие.

Благодарим ви за разбирането и съдействието, въпреки създалата се обстановка, че пак сме заедно и ни позволявате да внасяме усмивка във вашите домове. Днес тя ни трябва, повече от всякога. Желаем ви, да сте здрави и спокойни.

С уважение,

Екипът на Шиптехникс

Важни публикации
Последни постове
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon
bottom of page