top of page

Знаете ли какво е "неугасващ мореплавателски мерак"?

Ние знаем! Затова Raymarine ще оборудва ветроходна яхта “ Krone – One “, която изплава в морето от несбъднати мечти на несломия български мореплавател Михаил Копанов, за да покорява върхове в престижни състезания, като започне с трансатлантическата надпревара "OSTAR" 2020!

Спомняте ли си в началото на 2017 едни от най-добрите български ветроходци, Михаил Копанов и Диан Зайков извършиха истински подвиг с участието си в трансатлантическата регата Остар/Тюстар, с ветроходна яхта "Фурия". "Фурия" не издържа на изпитанието, на което я подложи Нептун и потъна в Северния Атлантически океан. За щастие екипажът беше своевременно спасен.

Сега, три години по-късно, отново Михаил Копанов ще щурмува този ветроходен Еверест. Негов "съучастник“ за пореден път ще е Румен Котов, който предоставя “Krone-One” (Faurby 369 – Jasper Bank edition) за целта.

Както за всяко голямо състезание от подобен калибър, в екипа на Михаил тече трескава подготовка около осигуравянето, организирането и обезпечаването на участието.

За да сме сигурни в тяхната безопасност по време на завладяването на най-високите върхове във ветроходния спорт “Krone – One“ или “Кралицата“ както е известна още, ние от Шиптехникс - Raymarine България ще монтираме и калибрираме най-модерното, иновационно и надеждно оборудване на световния лидер Raymarine:

👉⛵️🤖 Автопилот, който не се уморява, без него просто не може

👉⛵️💨Tactic wireless анемометър, никога да не губи посоката

👉⛵️🖥️ AXIOM 12 дислпей с 10 Hz 72-канален GPS / GLONASS приемник за бързи, точни известия на позиция и плавно проследяване

Следете цялата информация за подготовката и съзтезанието тук: http://krone-1.com/…

Важни публикации
Последни постове
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon
bottom of page