top of page

Лидерът в морската електроника Raymarine представя нови апликации: Axiom UAV, Raymarine LINK и Light

Интеграция на Axiom с UAV

Тази функция позволява на собствениците на лодките да се свържат с техния UAV (дрон) и да го управляват чрез дисплея. Съвместим е с дроновете DJI Spark и Mavic, като се очаква разширяване на гамата. Функциите за управление включват: излитане, проследяване и запис с един бутон, като GPS данните от AXIOM се използват за различни режими на следене, а в същото време на екрана може да се наблюдава видео стрийминг на живо.

Raymarine LINK™

Новото мобилно приложение Raymarine LINK е съвместимо с iOS и Android, като позволява на потребителите на Raymarine да планират, синхронизират и контролират своя дисплей Axiom от мобилното си устройство. Raymarine LINK прави лесно планирането на точки и маршрути, докато сте далеч от лодката. Веднъж на борда, LINK синхронизира автоматично маршрутите и маршрутните планове. Потребителите на Raymarine имат отдалечен достъп до дневници за пътуване, екранни снимки и видеозаписи чрез мобилното приложение Raymarine LINK, като в същото време може да ги споделят.

LightHouse приложения

С LightHouse приложенията, потребителите на Raymarine могат да използват Axiom за стриймване на видеа или музикални услуги. LightHouse Apps също така осигурява достъп до Theyr GRIB глобалната прогноза за времето. Първите апликации за платформата, които ще бъдат показани на изложението в Маями са Seakeeperуправление на жиро стабилизация и mazu mSeries глобални спътникови комуникации. Мazu mSeries позволява на потребителите да изпращат съобщения, да получават прогнози за времето и да следят своя кораб от всяка точка на света.

LightHouse приложенията, Raymarine LINK мобилното приложение и интеграцията Axiom UAV ще бъдат налични през пролетта на 2018.

Важни публикации
Последни постове
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon
bottom of page