top of page

Цифров ключ за управление и наблюдение на вашето навигационно оборудване

Raymarine е един от водещите производители на морските електронни навигационни системи в света. В съвместна работа с Trigentic, се произвежда интегрирана система за контрол и наблюдение на Raymarine електронни навигационни уреди, морски електрически инсталации, мониторинг на двигатели и модули за превключване.

Дали морският съд е малка лодка или голяма яхта, интегрираната система EmpirBus на Raymarine може да опрости разпределението на мощността и да намали разходите. Тя централизира и предоставя повече информация, опростява потребителския интерфейс, който контролира и следи за основните системи на кораба. Тя също така осигурява алармени сигнали и информация за състоянието на оборудването в лодката, която в противен случай не е налична или е трудно да се локализира в конвенционалните системи на разпределителното табло.

Цифровата система за превключване е създадена чрез интегриране на EmpirBus модули върху всеки стандартен Raymarine SeaTalk NG / NMEA2000 порт. След като тази основна система се конфигурира чрез софтуер, можете да управлявате разпределението на енергията по цялата лодка и да захранвате устройства, като например осветление, помпи и мотори, както и да следите устройства, като например цистерни и батерийни нива и системи на двигателя.

Има допълнително дистанционно, което може да бъде монтирано, където и да е на плавателния съд и чрез WI-FI да можете да управлявате до 48 устройства (осветление, помпи и др).

Важни публикации
Последни постове
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon
bottom of page