top of page

„Косиш – поливаш, косиш – поливаш!“

„Косиш – поливаш, косиш – поливаш!“

Това е цитат от история за английския благородник и неговата морава, с който Михаил Копанов преди години обясни на една презентация, каква е тайната на успешния ветроходец.

⛵Михаил Копанов е един от най-опитните, успешни и титулувани български ветроходци, с множество победи на български и международни ветроходни състезания.

🗓Три месеца до старта на OSTAR 2021 Бургаският ветроходец Михаил Копанов се е посветил вече втора година на своята подготовка и тази на яхтата Krone One за участие в международната презокеанска регата OSTAR 2021. През цялото това време Михаил Копанов не е спирал да работи по лодката и всичко останало, свързано с нея. Това е първото състезание за самотни мореплаватели. 🌊Поради изключително тежките майски метеорологични условия, при които се случва – свирепия, насрещен вятър и течение; гъстите мъгли; влагата; опасността от айсберги – регатата е една от най-предизвикателните състезания за непрофесионалисти в света.

А ако искате да подкрепите Михаил Копанов винаги можете да се свържете с него. Ние от Шиптехникс - Raymarine България и Raymarine го направихме, подкрепете го и вие! Никога не е късно!

Още за регатата и подготовката можете да четете тук: http://krone-1.com/

Comments


Важни публикации
Последни постове
Търсене по тагове
Последвайте ни
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon
bottom of page