top of page

Апликация RayViewer

Изтеглете от App Store, Google Play или Amazon Store

Превърнете своя таблет или смартфон в дистанционен прибор за наблюдение!

 

Безплатното приложение Raymarine RayView ви позволява да свържете своя мултифункционален дисплей Raymarine и да предавате изображението му направо на вашия таблет или мобилен телефон.

 

Препоръчителни изисквания

 

iOS Устройства=Най-добро представяне на iPhone 4 и следващи модели и iPad 2 и следващи модели Android/Kindle       Fire=Най-добро представяне с процесор 1GHz или повече под операционна система версия 2.2.2. или следваща.

 

За да използвате приложението се изисква вашият дисплей c-Series или e-Series да е със софтуерна версия v3.15 или  по-висока - изтеглете безплатно тук.

 

 

 

 

 

 

Характеристики на RayView

 

Само активирайте безжичното предаване на видео (wireless streaming) на вашия нов e и c Series дисплей, а след това включете Wi-Fi мрежата на вашето Android или iOS устройство. След като се свържат, можете да видите какво се изобразява на екрана на e и c дисплея направо върху вашето Android или iOS устройство.

 

Даже имате възможност да спрете картината в режим 'пауза' и да я гледате увеличена. Също така, натиснете едновременно бутоните power и home на вашето iOS устройство и картината от екрана ще се запамети в галерията с изображения.

bottom of page