top of page

Апликация RayControl

Изтеглете от App Store, Google Play или Amazon Store

Превърнете своя таблет в пълнофункционален Raymarine дисплей!

 

RayControl трансформира вашия таблет в пълнофункционален Raymarine дисплей. Гледайте и контролирайте безжично картографията, сонара, радара и даже термокамерата за нощно виждане, направо от вашия таблет.

 

RayControl пресъздава мултифункционалните дисплеи Raymarine с тъчскрийн взаимодействие и виртуална клавиатура. Виртуалната клавиатура, която се приплъзва, за да се покаже/скрие, ви дава контрол над всички функции на мултифункционалния дисплей, и виртуалният контролер позволява да навигирате в менютата и настройките с лекота.

 

Имайте предвид, че някои допълнителни функции имат специфични режими (асоциирани с контол на автопилота) за избягване на погрешна активация.

 

 

 

 

 

Изисквания и първи стъпки

Препоръчителни изисквания

 

iOS Устройства=Най-добро представяне на iPad 2 и следващи модели Android/Kindle Fire=Най-добро представяне с процесор 1GHz или повече под операционна система версия 2.2.2. или следваща

 

Не ви препоръчваме да използвате RayControl със смартфон. Детайлите от интерфейса на мултифункционалния дисплей, които се избират с докосване на екрана, са много малки за надеждна и прецизна работа, когато се изобразяват на относително малък екран на телефон.

За да използвате приложението се изисква вашият дисплей c-Series или e-Series да е със софтуерна версия v3.15 или по-висока - изтеглете безплатно тук

Първи стъпки

 

Изтеглете приложението RayControl и го инсталирайте на вашето мобилно устройство. Подсигурете връзка с Wi-Fi мрежа при първоначално инсталиране, за да регистрирате апликацията.

 

След това свържете устройството си с мултифункционалния дисплей чрез Wi-Fi. Когато Wi-Fi връзката се установи, включете апликацията (вижте потребителското описание за детайли относно настройки на Wi-Fi). Изберете SET UP > SYSTEM SETTINGS > WIRELESS CONNECTIONS.

 

При установена Wi-Fi връзка изберете апликацията REMOTE CONTROL и я стартирайте. Сега картината от дисплея ви се изобразява на мобилното устройство и имате пълен дистанционен контрол от мобилното си устройство.

 

Забележка: Активация/деактивация на автопилота не е възможна чрез мобилно устройство.

bottom of page