Адаптивни зарядни

Зарядните устройства M-Power са пикът на 20-годишния опит за предоставяне на надеждни зарядни устройства за специализирани прeвозни средства на военния и морския пазар.

 

M-Power предоставя адаптивно четиристадийно “smart” зареждане за достигане на максималния капацитет на групите акумулатори, колкото е възможно по-бързо. В крак с технологиите с автоматичен вариращ фактор на мощността, M-Power може да бъде  присеъединен с всеки стандартен AC източник. Освен това устройството дава възможност за работа с променливи и лошо регулирани захранвания. То може да зарежда независимо до три групи акумулатори едновременно (за разлика от другите устройства на пазара, M-Power разполага с три пълноценни изхода, а не с един главен и два допълнителни). Лицевият информационен панел на M-Power разкрива важна информация на потребителя: напрежение, текущо състояние и статус на зареждне (колко зарядни устройства всъщност Ви индикират кога са свършили зареждането си?) – всичко това може да бъде регулирано с допълнителен дистанционен панел.

 

Дисплеят, който автоматично диагностицира повредите и показва кода на грешките, е в стандартната комплектация: M-Power е най-безопасното зарядно за вашите скъпи акумулатори и сложна елеклтрическа система. Нещо повече, Вие можете да настроите специфични програми за зареждане за най-нестандартните видове акумултори. Въпреки че M-Power е с най-малкия размер на пазара, то съдържа голямо количество особености, характерни за по-обемните устройства. Например: методът изравняване - създаден да променя и възстнановява акумулаторите, които в противен случай бихте изхвърлили. Постига се спестяване на пари за сметка на замяната.

Характеристика на моделите:

Всеки един от продуктите може да бъде закупен онлайн.

Ако имате въпроси, може да се обърнете към нас на тел: 052 306434